• 196.jpg
  • 20140330_112823---kopie.jpg
  • 20180614_080325.jpg
  • 20180614_120116.jpg
  • badkjuli-640x370.jpg
  • keuken.jpg
  • ligstoelen.jpg
  • mobiel-januari-2015-430.jpg
  • mobiel-januari-2015-444.jpg
  • mobiel-januari-2015-475.jpg
  • mobiel-januari-2015-551.jpg
  • overzicht.jpg
  • slide2.jpg
  • slide4.jpg
  • tafel.jpg

Privacyverklaring: Bigstee Bed & Breakfast

 

Dit is de privacyverklaring van Bigstee Bed & Breakfast, gevestigd aan de Bathmenseweg 38 a, 7434 PZ te Lettele (hierna: “bigstee” of “wij”). Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten, potentiële klanten en andere personen die onze website bezoeken of contact met ons hebben inzake Bed & Breakfast.

In deze privacyverklaring kunt u informatie vinden over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Als u na het lezen van deze privacyverklaring nog vragen heeft over de wijze waarop wij omgaan met persoonsgegevens, als u gebruik wilt maken van uw in deze privacyverklaring genoemde rechten op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”), of andere wet- en regelgeving over persoonsgegevens, of als u een klacht wilt indienen over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 06-48201949 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht of als u uw klacht liever niet bij ons indient, kunt u deze ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, via de website autoriteitpersoonsgegevens.nl. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens en zullen daarbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten en uiteraard de regels die voortvloeien uit de AVG naleven.

 

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Indien u een reservering of boeking afspreekt, verwerken wij persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Dit zijn doorgaans uw contactgegevens zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Zodra u bij ons verblijft dienen wij op grond van gemeentelijk beleid ook te vragen naar uw adres.

 

Facturering

Indien u een opdracht aan ons verstrekt, kan het voorkomen dat wij op uw verzoek uw gegevens verwerken t.b.v. het sturen van facturen en verwerken van betalingen. Naast uw contactgegevens gaat het om uw bankrekeningnummer en eventuele andere betalingsgegevens.

 

Contact

Indien u contact met ons opneemt via het, per e-mail of via de telefoon verwerken wij alleen de contactgegevens die u aan ons verstrekt (naam, e-mailadres, telefoonnummer).

 

Voor welke doeleinden en op welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens en hoe lang bewaren wij de gegevens?

 

Facturering: de betalingsgegevens die u eventueel heeft verstrekt, gebruiken wij om werkzaamheden te factureren. Deze verwerking is noodzakelijk om de betalingsafspraak die u met ons afsprak uit te voeren.

 

Contact: de contactgegevens die u aan ons verstrekt gebruiken wij om contact met u op te nemen indien nodig, bijvoorbeeld om een vraag te beantwoorden. Wij bewaren overige contactgegevens gedurende één jaar na het laatste contact, tenzij u eerder een verzoek bij ons indient om deze te verwijderen.

 

Administratie: wij bewaren onze administratie, waaronder de eventuele facturen en het registratieformulier toeristenbelasting waarop de persoonsgegevens van partijen vermeld zijn, gedurende de periode om te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving, waar onder de fiscale bewaarplicht.

 

Met wie delen wij uw gegevens?

Wij verstrekken uw gegevens verder niet aan derden, tenzij wij op grond van geldende wet- en regelgeving verplicht worden bepaalde gegevens te verstrekken, bijvoorbeeld aan de gemeente inzake toeristenbelasting en politie in het kader van een opsporingsonderzoek.

 

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Wij hebben passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang door derden. Bovendien verplichten wij onze ICT provider eveneens dergelijke passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen te treffen.  

 

Wat zijn uw rechten?

U heeft de volgende rechten:

 

  1. Het recht op inzage in uw persoonsgegevens en het ontvangen van een kopie daarvan.
  2. Het recht op rectificatie van uw persoonsgegevens indien deze niet juist of onvolledig zijn.
  3. Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking en/of – in bepaalde gevallen - het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens.
  4. In bepaalde gevallen: het recht om uw persoonsgegevens te laten wissen (‘recht op vergetelheid’).
  5. Het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te verkrijgen en die gegevens aan een ander over te dragen. Voor meer informatie over deze rechten en wanneer u die kunt uitoefenen: zie artikelen 15 tot en met 20 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Er kan soms iets veranderen in de persoonsgegevens die wij verwerken of de toepasselijke regelgeving. In dat geval kunnen wij deze privacyverklaring aanpassen. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij een melding op de website plaatsen en u per e-mail van de wijziging op de hoogte brengen. Lettele, mei 2018
  6.  
  7.  
  8. Wijzigingen
  9. U kunt uw rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via het aan het begin van de privacyverklaring genoemde e-mailadres of telefoonnummer.
  10.  

Van harte welkom

Welkom op de website van Bigstee. U bent van harte uitgenodigd om bij ons in Lettele te komen overnachten.

Wilfried en Anne Marie van Oldeniel

Vanaf de zomer van 2019 bieden wij Bed & Barbecue. Een uniek arrangement voor wandelaars. Na een dag wandelen hoeft u niet meer van ons erf af en kunt u in alle rust genieten van een Barbeque maaltijd. Later meer!

 

De omgeving

De mogelijkheden om te fietsen en wandelen in Salland zijn eindeloos. Ons erf grenst aan de fietsknooppunten en veel routes  (het Marskramerpad, de Sallandroute, etc.). Binnen 5 minuten wandelt u in landgoed de Oostermaet. 

Het dorp Lettele ligt op 9 km. van het stadshart van Hanzestad Deventer en is met openbaarvervoer vanaf CS Deventer bereikbaar met de Buurtbus. Kijk op www.lettele.nl voor de dienstregeling. Binnen 20 minuten bereikt u ook  Gorssel, Ruurlo, Zutphen, Olst-Wijhe, Raalte en Holten. Het dorp biedt veel faciliteiten: een pinautomaat, een supermarkt, een prima restaurant, tennisbanen en een zwembad (gebruik alleen in overleg). De Scheg met een tropisch zwemparadijs en indoor ijsbaan is dichtbij.Meer informatie over Lettele en omgeving vindt u via www.lettele.nl.

Bigstee

Bigstee is een royale, vrijgelegen kamer in een bijgebouw op ons groene erf, gelegen aan de rand van het dorp Lettele
De kamer heeft een tweepersoonsbed, welke ook als 2 gescheiden bedden kan worden opgemaakt. Er is een eethoek, comfortabele stoelen en u heeft uw eigen badkamer. De kamer heeft een prachtig uitzicht en uw privacy is door de ligging van de kamer gegarandeerd. Onze maaltijden worden bereid met zoveel mogelijk biologische-, streek en huisgemaakte producten en worden in de kamer geserveerd. Om u nog  meer vrijheid te geven stellen we vaak voor om het ontbijt zo veel mogelijk  klaar te zetten en u 's morgens het brood en eieren te brengen. U kunt in Bigstee onbeperkt thee en koffie zetten, er is een koelkast. (Elektrische) fietsen kunnen binnen worden geplaatst, TV kijken en radio luisteren kan via uw mobiel of Ipad met een uitstekende WIFI verbinding. U kunt in alle rust genieten van de parkachtige tuin, de groentetuin en de groene omgeving. Wij zijn het hele jaar geopend. In het fotoalbum kunt u alvast een kijkje nemen.

 

Contact en reserveren

Reserveren kan rechtstreeks via 06-48201949 of via een e-mail: info@bigstee.nl. Ook kan dit via www.bedenbreakfast.nl.

Het overnachtingstarief vanaf 1 januari 2019 is € 72,00 (o.b.v. 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting). Indien u uw hond meeneemt vragen wij daarvoor een kleine bijdrage.

U betaalt bij ons contant.

Op grond van de AVG-wetgeving hebben wij een Privacyverklaring opgesteld. 

In overleg is alles mogelijk

Gastvrijheid schrijven wij met hoofdletters. We komen graag tegemoet aan uw wensen.  Zo zijn aankomst- en vertrektijden bespreekbaar, in overleg is uw hond welkom en we verzorgen lunchpakketten en/of table d’hôte. Ook is het mogelijk om meerdere nachten te blijven.